Szerkesztő : |
|
Kiadva : |
2008 |
Kiadó : |
NETADMIN KFT., TÜNDÉRKERT KIADÓ |
Oldalszám : |
|
Állapot : |
Új könyv |
Nyelv : |
|
Azonosító
: |
9789638809704 |
Kategória : |
Szakácskönyv |
Ár: 3.360 Ft (- 25%) Akciós ár: 2.520 Ft
Leírás
Azoknak ajánlható elsősorban a szerzőpáros szakácskönyve, akik bár eddig a közelébe sem mentek a lábosoknak, sütőnek, most szeretnék meghódítani a gasztronómia birodalmát - de legalábbis szívesen átlépnének a határain. A kötetben ugyanis a mindnyájunk által jól ismert hazai konyha legalapvetőbb fogásainak készítési módját közlik, méghozzá lépésről lépésre. Az első fejezetben a szerzők bemutatják a szükséges konyhai eszközöket és az előkészítő műveleteket (tisztítás, kicsontozás, tűzdelés, pácolás, töltés stb.), majd tanulmányozhatjuk a hőkezelések - főzés, párolás, pirítás, grillezés - módjait és az olyan nélkülözhetetlen kiegészítő műveleteket többek között mint a rántás, habarás vagy kelesztés. A mű második felét a receptek foglalják el: a levesek, főzelékek, főételek, köretek, tészták, saláták és desszertek. A színes fotókkal kísért könyv végén a keresést tárgymutató segíti.
|